Abi Borcic - Café De Bakkerij - Bart-Jan Antens - the BlueDio - D-Fuse - Duo Fantastico - The Fabulous Wannabeatles - The Fondletones - Freek - Geriejan Rockx - Jacco - Lawaii - LilyOnADustbin - Marigold Circus Depressimus (MCD) - The Mars and Venus Solution - Martin Kuijstermans - Michel van der Westen - No Guts No Glory - Patrick Delabie - Patsy Patsy - Paul Kapitein - RB Pine - Ruut - ‘Salad bar’ - Sjors van Straten - Studio 195 - Thomas - Think Act / Germ Farm - Ti-Fuzz - Walkin’ the Dog - Zomotta - Zott.

Abi Borcic

De Kroatische, na Australië naar Breda verhuisde singer/songwriter Abi Borcic studeerde aan de SAE in Rotterdam en is dus vakbekwaam studiotechnicus. Hij nam de tweede nooit uitgebrachte plaat van ‘Salad Bar’ op en het lied ‘Polyester’ van de eerste Fondletones CD Hotchpotchpop.

Speelt nu in: RB Pine

Terug naar boven

Café De Bakkerij

Het Lawaii hoofdkwartier. Boven café De Bakkerij repeteren de leden van Lawaii elke vrijdagavond of hun leven er van af hangt; een verdieping lager smeden zij snode plannen de wereld te bekeren tot Lawaii verering. In november presenteren Ruut en Jacco hier hun jaarlijkse popquizz. Met dank aan uitbater Toon!

De Bakkerij cirkel: Op dit moment maakt naast Lawaii ook The Fabulous Wannabeatles gebruik van de repetitieruimte. In het verleden hebben Lily On A Dustbin, No Guts No Glory, Marigold Circus Depressimus (MCD) en Ti-Fuzz er zweet gedruppeld.

Adres: Markt 7, Zevenbergen
http://www.debakkerij7bergen.nl

Terug naar boven

Bart-Jan Antens

Zanger / gitarist / liedjesschrijver Bart-Jan Antens weet de luisteraar regelmatig te verrassen met het inslaan van nieuwe wegen met zijn band Zomotta. Van haast easy listening pop naar rauwe garagerock naar zelfs disco zijn toch wel erg grote stappen. Toch doet hij het met zoveel flair dat het onmogelijk is niet van te genieten van de muziek die BJ maakt. Zomotta timmert dan ook al lang succesvol aan de weg in de Nederlandse alternatieve scene. De Fondletones connectie is de gemasterde versie die Bart-Jan maakte van ‘Goodnight’ - het laatste nummer van ‘Hotchpotchpop’. BJ liet het lied tegelijkertijd normaal en achterstevoren lopen, wat een erg apart effect geeft.

Muzikaal verleden: Mallery (1993-1996) Zomotta (1998-heden)

Speelt nu in: Zomotta

Terug naar boven

the BlueDio

Nadat het behang net op de muren was geplakt van zijn zolderstudio zag Ruut pas dat het motief leek op honderden blauwe duivels die je van alle kanten aanstaren. BlueDio (blauwe god) leek een passende benaming. De compacte ruimte staat bomvol met opnameapparatuur, instrumenten en versterkers. Qua opnameapparatuur maakt Ruut op zolder gebruik van twee ADAT recorder en een Allen&Heath 16 kanaals mengpaneel. Daarnaast is er diverse randapparatuur als effecten, buizenmicrofoonversterkers en een keur aan microfoons. Uiteraard staat er een drumstel (Pearl World Series), wat gitaarversterkers (London City, VOX AC30, Danelectro, Johnson), een aantal orgels (Philicorda, Godwin, een harmonium, luchtorgels), diverse gitaren en veel klein speelgoed.

De BlueDio cirkel: In het verleden namen No Guts No Glory hun album op in de BlueDio en LilyOnADustbin hun beide CD’s en een single. Ook Zott. werkt er al jaren aan een (of zijn het er inmiddels al meerdere) plaat. En een aantal fragmenten van Lawaii’s ‘Manifest’ (de spacegeluiden en alle solo’s van ‘Captain Yildiz’, de klikjes voor ‘Little Things’, de pauken van ‘Square Flower’, de theremin van ‘Nanopolis’, de trompetten van ‘Treasurecooker’, het achtergrondkoor van ‘Ester’ en het draaiorgel van ‘Chimney Sweeping’) en ‘Laundr-O-Mat’ van ‘A Lawaiian Sunday Morning’ zijn er opgenomen. Op dit moment werkt Ruut in de BlueDio aan de demo’s voor de volgende twee Lawaii albums.

Terug naar boven

D-Fuse (2001-heden)

D-Fuse is de band waar Jacco het zichzelf moeilijk maakt. D-Fuse begon als wekelijkse muzikantenworkshop en is inmiddels uitgegroeid tot een hechte band. Jazz, fusion, bluesrock en funk worden strak gespeeld, waarbij ongebruikelijke maatsoorten en aparte breaks niet worden geschuwd. De groep speelt covers van onder andere Marcus Miller, Andy Summers en Jamiroquai en is sinds kort begonnen met schrijven van eigen werk. Opvallend: Basgitarist Henk (één van de twee (!) bassisten) bespeelt een zevensnarige (!!) basgitaar met 36 toetsen (!!!). Zorg dat je ze zo snel mogelijk ziet spelen!

Discografie: Promo (2007)

Klinkt als: Steve Lukather, Marcus Miller, Jamiroquai

Fragment: Funky 7
http://www.myspace.com/dfuseband

Terug naar boven

Duo Fantastico (1996-2000)

Eerste project waar Jacco en Ruut zich samen in stortten, in de tijd dat ze nog bijna familie waren. Jacco had een map met teksten, Ruut veel te veel tijd, wat gecombineerd een uniek akoestisch brouwsel opleverde dat alle voorstellingsvermogen te boven gaat. Tegenwoordig presenteren Jacco en Ruut onder de naam Duo Fantastico hun jaarlijkse popquizz bij café De Bakkerij te Zevenbergen.

Klinkt als: muziek waar de wereld nog lang niet klaar voor is…

Terug naar boven

The Fabulous Wannabeatles (2004-heden)

The Fabulous Wannabeatles is zonder twijfel de beste Beatles tributeband van Nederland. Feilloos worden zowel het makkelijke vroege Beatleswerk als de psychedelische Sgt. Peppernummers ten gehore gebracht. Uiteraard met de juiste versterkers, de juiste gitaren en de juiste kleding. Dat de muzikanten het enthousiasme en de leeftijd van de originele Beatles hebben voegt toe aan de illusie. Laat alles uit je handen vallen en zoek op waar je ze kan gaan bewonderen. Bassist Niels-Jan van Dijk was trouwens de eerste bassist van de Lawaii liveband, maar werd door het overweldigende succes van de Wannabeatles helaas gedwongen voor de Beatles te kiezen.

Discografie: Demo (2006)

Klinkt als: Eh……

www.tfwb.nl

Terug naar boven

The Fondletones (1999-2003)

De eerste solo escapade van Ruut ging gepaard met de naam The Fondletones. Liedjes die al jaren in de maak waren werden in een periode van twee jaar op CD gezet in Studio 195. Alle instrumenten werden op debuut ‘Hotchpotchpop’ door Ruut voor eigen rekening genomen. De muzikale stijlen liepen uiteen van jaren vijftig bubblegumpop tot wazige experimenten en van punk tot surf. Voor de plaat af was werd een band geformeerd met Jacco op drums en Geriejan Rockx op basgitaar. Na een vijftal succesvolle optredens (onder andere de halve finale van de Wraak van Brabant) met uitzinnige fans (waaronder de gitarist van Prince) werd de band ontbonden, waarna Ruut zich ging concentreren op de volgende CD, ‘A Fondletones Sunday Morning’ (later opnieuw uitgegeven als A Lawaiian Sunday Morning’). Nummers van de eerste Fondletones schijf worden niet door Lawaii live gespeeld, van de zondagmorgenplaat wel.

Klinkt als: te veel om op te noemen.

Discografie: ‘Hotchpotchpop’ (2000) ‘A Fondletones Sunday Morning’ (2003)

Fragment: (Daydream) Darlene


Freek

Basgitarist en zanger van Lawaii, speelt daarnaast bas in LilyOnADustbin en is volop bezig met zijn vele soloprojecten, waaronder Zott. Patsy Patsy. Te herkennen aan zijn ponyversterker.

Muzikaal verleden:
Agesty (2000-2001)
Marigold Circus Depressimus (2001-2003)
Ti-Fuzz (2002-2005)
An Echo (2008-2009)

Speelt nu in:
Lawaii
Zott.
Patsy Patsy
Betsy Betsy (dè Patsy Patsy tribute band)
Browneyed colourblind Bill


Freek@lawaii.nl

Terug naar boven

Geriejan Rockx

Bassist Geriejan Rockx is van grote invloed geweest op de muziek die Ruut later voor Lawaii zou schrijven. Niet alleen kende Geriejan alle interessante Belgische bands die in de jaren ’90 fantastische muziek maakten (als Orange Black, Metal Moly, et cetera), hij durfde ook ver te gaan met experimentaliteit in popmuziek. Daarnaast weet Geriejan altijd de prachtigste titels te verzinnen. Geriejan speelde eerst met Ruut samen in ‘Salad Bar’. In het project Shiver/Swim, met Ruut en een neef van Geriejan, werden een aantal nummers uitgewerkt die later op de eerste Fondletones plaat zouden komen. Vervolgens nam Geriejan de bas ter hand in The Fondletones. Ook speelden Geriejan en Ruut kortstondig samen in Abi Borcic’s project RB Pine.

Muzikaal verleden:
‘Salad Bar’ (1997-2000)
Shiver/Swim (1999)
The Fondletones (2000-2001)
Envy the West (2003-2005, 2009-heden)
RB Pine (2004)

Speelt nu in: het heropgerichte Envy the West

Terug naar boven

Jacco

Drummer en zanger van Lawaii, speelt daarnaast drums in D-Fuse. Te herkennen aan zijn pretoogjes.

Muzikaal verleden:
Duo Fantastico (1996-2000)
Walking the Dog (1998-2000)
The Fondletones (2000-2001)

Speelt nu in:
Lawaii
D-Fuse


Jacco@lawaii.nl

Terug naar boven

Lawaii (2002-heden)

Zie deze site…

Terug naar boven

LilyOnADustbin (2004-2008)

Lawaii coryfeeën Freek en Thomas vormen 2/5 van de rockformatie LilyOnADustbin. Lily maakt melodramatische rockmuziek met sterke zanglijnen van superzanger Jamie Hayes. Krachtige gitaarriffs, stevige drums en springerige baslijnen typeren het geluid. Daarnaast weten de mannen een fantastische show weg te zetten. Dat Lily ook een rustige kant heeft werd bewezen op de akoestische CD Lily naked.

Klinkt als: Led Zeppelin, Pink Floyd, Jeff Buckley

Discografie:
‘Sarah can dance’ (2004)
‘Mind pollution’ (2005)
‘Lily naked’ (2006)

Fragment: Our Time

Terug naar boven

Marigold Circus Depressimus (MCD) (2001-2003)

Hard, harder, Marigold. Wat een bak met herrie konden die gasten maken. Punk / garagerock in de vuigste zin van het woord. Freek en Paul Kapitein waren hier onder anderen schuldig aan.

Klinkt als: ?

Discografie: Mespyroc (2003)

Fragment:

Terug naar boven

The Mars and Venus Solution (2006-heden)

De zoektocht naar het perfecte poplied van Martin Kuijstermans (ex-Zomotta, ex-Salad Bar) en Sjors van Straten. Na jarenlange repeteersessies werden in 2006 de stoute schoenen aangetrokken om de oogst op CD te zetten (uiteraard in Studio 195). Martin en Sjors namen om beurten zang-, gitaar- en baspartijen voor hun rekening, Ruut heeft de orgels, drums, achtergrondzang en extra gitaren verzorgd.

Klinkt als: Beatles, Gene Pitney, Big Star, Teenage Fanclub

Discografie: ‘At home, there are plenty of fish in the sea’ (komt uit in 2007)

Fragment: Suppose I Love You
myspace.com/marsandvenussolution

Terug naar boven

Martin Kuijstermans

De helft van het schrijversduo (samen met Sjors van Straten) dat al die mooie Mars and Venus Solution liedjes maakt. Martin laat zich van zijn gevoeligste en agressiefste kant horen op de eerste Mars plaat ‘At home, there are plenty of fish in the sea’. Vóór dit project was Martin al de voornaamste liedjeschrijver van ‘Salad Bar’ en baskunstenaar (als je 20 noten weet te proppen in elke maat van een rustig popliedje zonder dat het irritant wordt ben je een kunstenaar) bij Zomotta. Zijn liefde voor Slayer wordt hem derhalve kwijtgescholden.

Muzikaal verleden:
The Huskies (?-?)
Phonetic Garden (?-?)
‘Salad Bar’ (1997-2000)
Think Act / Germ Farm (1999)
Zomotta (1999-2002)

Speelt nu in:
The Mars and Venus Solution

Terug naar boven

Michel van der Westen

Michel was jarenlang de rechterhand van Patrick Delabie in Studio 195. Daarnaast heeft hij met diverse bands en projecten, waaronder Mitch, Walker Diver, Think Freud en Fords Imaginary Inferno, de Nederlandse muziekscene verrijkt met eigenzinnige (bas)melodieën, prachtige zanglijnen en spitsvondige woordspelingen. Michel speelde bas op The Covenant on Weekend Rest van A Lawaiian Sunday Morning en controleerde de meeste Lawaii teksten op spelling en grammatica. Daarnaast gaf hij zijn eerlijke mening, die meestal juist bleek te zijn. Michels creatieve input heeft de Lawaii cd’s zonder twijfel naar een hoger niveau getild.

Muzikaal verleden:
Thundermug (1988-1996)
Think Freud (1996-1998)
Ford's Imaginary Inferno (1998-1999)
Mitch (1999-2002)
Walker Diver (2002-2005)

Speelt nu in: Jack Bakkers en de Grensgevallen

Fragment: Mitch - Jesus Is My Motorcycle

Terug naar boven

No Guts No Glory (2002-2006)

No Guts No Glory maakte klassieke hardrock zoals die populair was in de late jaren ’80 en vroege jaren ’90. Stevige riffs, beukende drums en fantastische solo’s. Rock met ballen, zoals nog veel te weinig wordt gemaakt.

Klinkt als: Guns ´n Roses, Alice in Chains, Stone Temple Pilots

Discografie: ‘Shame on you’ (2006)

Fragment: Seamless
www.nogutsnoglory.nl

Terug naar boven

Patrick Delabie

Studio 195-eigenaar / producer / technicus / multi-instrumentalist / rockheld. Patrick is onmisbaar geweest bij het maken van de Lawaii albums. Zijn originele ideeën en eerlijke mening (‘Wat vind je er zelf van?’) hebben de nummers enorm verbeterd. Daarnaast durft Patrick als een van de weinige studiobazen die wij kennen de avontuurlijke, eigenwijze weg van Lawaii te bewandelen, waarvoor hulde! Patrick nam alledrie Lawaii albums op in zijn Studio 195 en speelde alle shakers en de gitaarsolo van Treasurecooker op Lawaii’s Manifest. Naast zijn studiowerk maakt Patrick ook zelf muziek. Ruut speelde alle orgelpartijen op Patricks soloplaat ‘Correct me if I’m right’. De muziek van zijn deze CD valt in de categorie Americana en is zeker de moeite van het luisteren waard.

Muzikaal verleden:
Scoundrels - Ufreettoemoef [demotape] 1985 / guitar and vocals
Scoundrels - Don't Cry For The Moon [LP] 1986 / guitar and vocals
Scoundrels - Join Hands [LP] 1987 / guitar and vocals
Bad Influence - New Age Witch Hunt [CD] 1987 / bassguitar
Acorns - The Acorns [7" vinyl] 1988 / drums
Betty Ford Clinic - Tralalapompompom [CD] 1994 / guitar and backing vocals
Betty Ford Clinic - Betty [MCD] 1995 / guitar and backing vocals
Diablos Innocentos - Diablos Innocentos [CD] 1998 / drums and guitar
Mitch - The Sound Of Music [CD] 1998 / drums
Mitch - Razzle Dazzle [CD] 2000 / drums
Specimen - Specimen [CD] 2001 / first solo album
Patrick Delabie - Correct Me If I'm Right [CD] 2004 / second solo album
The Unsung Gospel Of Beaks - [not yet released] 2006 / guitar, drums, horn

Speelt nu in: zijn eigen studio

Fragment: Lately
http://www.myspace.com/patrickdelabie

Terug naar boven

Patsy Patsy

Extratonaal, contrapunt, gevoelloos, Frueduleus, cluediaans; zo maar wat woorden die van toepassing zijn op de muziek van Patsy Patsy. Dit mysterieuze project wordt omgeven door nevels. Op deze site zal er verder niets over worden onthuld…

Discografie: ‘Hotel Helvete’ (2007)

Klinkt als: Aphex Twin, Silver Apples, Autechre, the Shaggs

Fragment: BlindIokkFlyrIMinSkjegg

myspace.com/patsypatsy

Terug naar boven

Paul Kapitein

Naast de brouwer van deze monumentale website is Paul een ontzettend goede sologitarist, die zijn kunnen tot nu toe vooral heeft laten zien bij No Guts No Glory. Op dit moment is Paul bezig met zijn nieuwe band, onder de naam Alphamale.

Muzikaal verleden:
Marigold Circus Depressimus (2001-2003)
No Guts No Glory (2002-2006)
Ti-Fuzz (2002-2007)

Speelt nu in: Alphamale

Terug naar boven

RB Pine

De Kroatische Nederlander met Australisch diploma Abi Borcic maakt onder de naam RB Pine prachtige, melancholische fluisterliedjes. Sobere begeleiding, rake teksten en kalme stem zijn RB’s sterkste kenmerken. Zeer kortstondig is er een RB Pine liveband geweest met Ruut, Geriejan Rockx en er was sprake van dat Jacco zou komen drummen. Zo ver kwam het helaas nooit.

Discografie: ‘Soup’ (2002)

Klinkt als: Nick Drake

Fragment: Everybody’s Got 2
www.dryearwetear.com

Terug naar boven

Ruut

Zanger, gitarist, toetsenist en liedjesschrijver van Lawaii. Te herkennen aan zijn bril en bakkebaarden.

Muzikaal verleden:
Duo Fantastico (1996-2000)
Walking the Dog (1997-1999)
‘Salad Bar’ (1997-2000)
Zomotta (1998-2001)
Think Act / Germ Farm (1998)
Shiver/Swim (1999)
The Fondletones (1999-2003)
Ti-Fuzz (2002-2007)
RB Pine (2004)

Speelt nu in:
Lawaii


Ruut@lawaii.nl

Terug naar boven

‘Salad bar’ (1997-2000)

De eerste alternatieve band waar Ruut in speelde. Liedschrijvers Martin Kuijstermans en Mark van Overveld werden beïnvloed door bands als dEUS, Yo La Tango en Sebadoh. Naast Martin (zang, gitaar), Mark (gitaar) en Ruut (drums) bestond ‘Salad Bar’ uit Geriejan Rockx (bas) en, kortstondig, Roel Donkers (zang, nu de zanger van Lukewarm). De band gaf een groot aantal optredens door het hele land met zelfs een memorabel optreden in Duitsland (voor Duitse Joegoslaven tijdens de EK wedstrijd Duitsland-Joegoslavië). Twee cd’s werden opgenomen, waarvan alleen de eerste werd uitgebracht en het nummer ‘Unknown’ (opgenomen op DAT door Bart-Jan Antens) dook op in een verzamelaar van het blad Popscene.

Klinkt als: Pavement, Sebadoh

Discografie: ‘Do You Believe in Rollercoasters?’

Fragment: Side Walk

Terug naar boven

Sjors van Straten

Naast Martin Kuijstermans de andere helft van de songschrijversduo The Mars and Venus Solution. Sjors is een fervent Beatles liefhebber, wat duidelijk te horen is in de prachtige liedjes die hij maakt. Hij weet mooie drie-akkoordennummers neer te pennen, waarbij de zangmelodie voorop staat.

Speelt nu in: The Mars and Venus Solution

Terug naar boven

Studio 195

In Studio 195 kan alles op muzikaal gebied. Niet alleen omdat er prima apparatuur staat (in totaal 48 sporen opnamemogelijkheid, topmicrofoons, een paar superversterkers en tientallen apparaten met veel knopjes en lichtjes die van een ssshshsshh een krkrrkkrkrkr kunnen maken en andersom), maar vooral omdat studiobaas Patrick Delabie bereid is alles wat je verzint uit te proberen (zie de Lawaii albums). Studio 195 produceert albums in vrijwel alle mogelijk denkbare stijlen. Voor Lawaii is 195 een home away from home, waar we snel weer eens naar toe moeten.

De 195 cirkel: Patrick heeft inmiddels honderden bands opgenomen, waaronder de meeste bands die verbonden zijn met Lawaii: The Mars and Venus Solution, Zomotta, ‘Salad Bar’, RB Pine en The Fondletones hebben er volledige platen opgenomen en LilyOnADustbin en No Guts No Glory hebben er hun albums afgemixt.

www.studio195.net

Terug naar boven

Thomas

Gitarist van Lawaii. Te herkennen aan zijn weelderige bos haar.

Muzikaal verleden:
LilyOnADustbin (2004-2008)
An Echo (2008-2009)

Speelt nu in: Lawaii

Thomas@lawaii.nl

Terug naar boven

Think Act / Germ Farm (1998)

Een singer/songwriter project dat slechts kortstondig heeft bestaan. Met Martin Kuijstermans, Mark van Overveld (Zomotta, ‘Salad Bar’) en Ruut.

Klinkt als: ‘Salad Bar’- en Fondletones-light

Terug naar boven

Ti-Fuzz (1983?-2007)

De legendarische Langewegse band Ti-Fuzz, die in het begin van de jaren ’80 heel West-Brabant overrompelde met hun Nederlandstalige hardrock, besloot na een lange pauze in 2002 weer bijeen te komen om iedereen weer eens goed te laten schrikken. Dat is gelukt. Vanaf de eerste minuut van het eerste concert, in sportzaal De Waai in Langeweg, zat de sfeer er vertrouwd goed in. Daarna heeft Ti-Fuzz sporadisch nog opgetreden in onder andere café De Bakkerij. Inmiddels ziet het er niet naar uit dat Ti-Fuzz nog eens op het podium zal staan. Maor ge wit ut nie, eej…

Klinkt als: Normaal of z’n Brabants

Discografie: ‘Bier’ (7” single)

Fragment: Bier (live)

Terug naar boven

Walkin’ the Dog (1997-2001)

Walkin’ the Dog is de bluesband waarin achtereenvolgens Ruut en Jacco hebben gedrumd. De band speelde covers in uiteenlopende stijlen, van delta blues tot soul en van bluesrock tot ballads. Oude klassiekers als Unchain my heart en Mustang Sally werden afgewisseld met nieuw stevig werk van onder andere Walter Trout. Walkin’ the Dog bassist Marcel speelt nu met Jacco in D-Fuse.

Klinkt als: Walter Trout, Wilson Pickett, ZZ Top, Robert Palmer

Terug naar boven

Zomotta (1998-heden)

Oudenbossche trashpopformatie rond Bart-Jan Antens. Ontstaan als studioproject in 1998, waaruit de eerste, ongetitelde cd voortkwam. Vervolgens werd een liveband opgericht, met Bart-Jan op zang en gitaar, Mark van Overveld (ex-‘Salad Bar’) op gitaar, Martin Kuijstermans (ex-‘Salad Bar’, nu Mars and Venus Solution) op bas, Christian Kuijstermans op drum en Ruut op gitaar. In deze bezetting werden twee albums gemaakt, ‘The Elephant Musician’, en ‘Wandertrieb’ en talloze optredens gegeven. In 2001 verlieten Ruut en Martin Zomotta en werd bassiste Jacqueline van Haren aangetrokken. Ruut baste nog mee op de voorlopig laatste plaat ‘Call 4 Glory’ en valt af en toe in op drums. Zomotta speelt al jaren in het Nederlandse popcircuit en krijgt het steeds weer voor elkaar leuke optredens te regelen en te geven.

Klinkt als: Sonic Youth, the Pixies, White Stripes, Teenage Fanclub

Discografie:
‘Zomotta’ (1998)
‘The Elephant Musician’ (1999)
‘Wandertrieb’ (2001)
‘Call 4 Glory’ (2004)

Fragment: Worm
www.zomotta.com

Terug naar boven

Zott.

Zott. is de naam waaronder Freek zijn prachtige rustige akoestische liedjes de wereld in slingert. De nummers gaan van sereen en ingetogen naar meezingbaar en vrolijk. Experimentaliteit wordt door Zott. niet geschuwd. De moeite van het luisteren meer dan waard!

Klinkt als: Nick Drake, Syd Barrett, Tom Waitts

Discografie:
‘Tree Stories’ (2005)
‘Bless You’ (2006)

Fragment: Sing, Think, Sin
www.myspace.com/zottblessyou

Terug naar boven

Hoewel Lawaii heeft getracht uiterst zorgvuldig de juiste data en namen te vermelden is het niet uitgesloten dat deze pagina bezaaid is met onvolkomenheden. Opmerkingen of verbeteringen gaarne sturen naar management@lawaii.nl